Arhiv novic
Skupaj preživeli zimske počitnice
14. 2. 2023

Prišle so zimske počitnice in na Mirenskem Gradu smo se zopet zbrali otroci in mladi, z željo, da bi skupaj preživeli lep teden.

Delo, igra, ustvarjanje in praznovanje novega leta
11. 1. 2023

V novoletnem času smo se na duhovni obnovi zbrali prostovoljci društva, skupaj z družinami.

Jaslice 2022
25. 12. 2022

Naj nam ta noč utrdi zavest, da je pomembno, da gradimo svoje življenje na Resnici z veliko začetnico, na Besedi, ki danes prihaja med nas!

Hvaležnost in ljubezen naj bosta naše vodilo.
9. 12. 2022

Prvi vikend v decembru, smo se družine, mladi in malo manj mladi zopet zbrali na duhovni obnovi na Mirenskem Gradu. Po večerji nas je v kapeli Gnidovčevega doma nagovoril voditelj g. Peter Žakelj. Kratkemu uvodu v temo duhovne obnove je sledila skupna mol

Sveti Miklavž med nami
8. 12. 2022

Ponedeljek, 5. 12. 2022, je bil v Društvu prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote prazničen in vesel dan. Obiskal nas je Sveti Miklavž. Obdaril je otroke v varstvu in na učni pomoči, obiskal je dobrotnike in poslovne sodelavce društva, razveselil pa je t

Mah, zelenje, okraski, svečke... Ustvarjanje adventnih venčkov
2. 12. 2022

V soboto 26. novembra, smo na Mirenskem Gradu izdelovali adventne venčke. Zbralo se nas je kar veliko prostovoljcev, mladih, družin z otroki in drugih.

Nas molitev spreminja?
15. 11. 2022

Prvi vikend v mesecu novembru smo se ponovno zbrali na duhovni obnovi na Mirenskem Gradu, ki jo vodi g. Peter Žakelj. Srečanje družin, mladih in malo manj mladih se je začelo v petek zvečer z večerjo, ki ji je sledilo razmišljanje, pogovor in molitev.

Tudi med jesenskimi počitnicami skupaj
10. 11. 2022

2. novembra smo se otroci in animatorji zbrali na Mirenskem Gradu, z željo, da bi počitnice preživeli skupaj in se pri tem imeli karseda lepo.

Duhovna obnova
3. 10. 2022

V petek 23. septembra smo se na Mirenskem Gradu ponovno srečali otroci, mladi, prostovoljci in družine. Skupaj smo preživeli vikend, ki je bil namenjen praznovanju praznika Kvatrance, ki sovpada tudi z godom Žalostne Matere božje, zavetnice cerkve.

Kvatrnica na Mirenskem Gradu v znamenju zahvale za rešitev pred požarom ter prošnje za prenovo Cerkve na Slovenskem
27. 9. 2022

Na Mirenskem Gradu smo pretekli konec tedna (od 23. do 25. septembra 2022) praznovali glavni praznik svetišča na jesenske kvatre - kvatrnico. Ta praznik na Mirenskem Gradu sovpada tudi z godom Žalostne Matere božje, ki je zavetnica cerkve.