Izberite jezik:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

Vincencijev koledar

V Društvu prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote smo tudi letos pripravili Vincencijev koledar, tokrat na temo NEBO. Gre za pastoralni koledar, ki obsega mesece od septembra 2013 do decembra 2014. Vsebuje godove in praznike v cerkvenem letu ter božjo besedo za vsak dan. Podobe zanj so prispevali naši prostovoljci. 

 

Koledarje že od septembra naprej ponujamo po župnijah po Sloveniji, lahko pa ga naročite tudi preko spleta. 

Pokličite nas na telefonsko številko: 041 286 454 Barbara Magajna ali nam pišite na naslov: info@drustvo-vzd.si  Cena za koledar je 10€ + poštnina.

 

Z nakupom boste finančno podprli vse naše programe, ki nudijo pomoč otrokom, mladim in brezdomcem.

 

 

Ob tej priložnosti vas tudi vabimo v prostovoljske vrste. Prostovoljec je lahko vsak, ne glede na leta. Sami opažamo, da je prostovoljno delo čudovita izkušnja, ki dviga bližnjega, nas same pa spodbuja k napredovanju in osebni rasti. V Ljubljani nam lahko pomagate pri delu z brezdomci v Dnevnem centru za brezdomce.V Novi Gorici nam lahko pomagate pri deljenju hrane brezdomcem, na Mirenskem Gradu pa lahko sodelujete pri učni pomoči otrokom. Kontakte za vključitev v prostovoljstvo boste našli tudi na koledarju in tukaj.

 

Poleg tega ste vsi zavezanci za dohodnino vabljeni, da naše prizadevanje finančno podprete tako, da nam namenite del dohodnine, ki bi se sicer povrnil v državni proračun. Več o tem si lahko preberete tukaj. 

 

Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujemo za vsak vaš prispevek. Naj vas Vincencijev koledar s prelepimi podobami razveseljuje skozi vse leto.