Scegli la lingua:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

CENTER ZA DRUŽINE

Človek od nekdaj hrepeni po tem, da bi bil sprejet in bi nekomu pripadal. Ustvarjanje ljubečega doma pa je v današnjem času zahtevna naloga. V Centru za družine Mirenski Grad želimo pri tem družini nuditi pomoč in oporo.

Družina je povezana in živa, ko si njeni člani prizadevajo za lepe odnose. V Centru za družine zato veliko pozornosti posvečamo prav osebni rasti vseh družinskih članov in s tem krepimo družino kot celoto. V trdni in ljubeči družini lahko tako otroci odrastejo v odgovorne in čuteče odrasle, ki bodo zmogli v družbo prinašati spremembe.

Dejavnosti Centra za družine so raznovrstne in prilagojene potrebam različnih družinskih članov. 

Obiščete nas lahko vsak delavnik med 13.00 in 18.00.

Facebook Spremljajte nas tudi na naši Facebook strani.

 

Otroci

Tudi naše delo z otroki v Centru za družine je usmerjeno v skrbno vzgojo otrok in pomoč staršem pri vzgoji. Otroci so resnično naše največje bogastvo in naša prihodnost, zato programom za otroke posvečamo posebno pozornost.

 

beri dalje

 

 

Mladi

Mirenski Grad vedno bolj postaja mladinsko središče. V ta namen smo leta 2006 tudi preuredili gospodarsko poslopje v mladinske prostore, ki nudijo več možnosti za igro, pogovor in druženje.

 

beri dalje

 

 

Zakonci in starši

Na Mirenskem Gradu potekajo med letom različni programi za starše. Iz različnih vidikov želimo spregovoriti predvsem o odnosih, vzgoji, družbenih dilemah in duhovnem življenju. Staršem želimo pri vzgoji pomagati tudi s programi za otroke.

 

beri dalje

 

 

Družine

Največje bogastvo družine je, da je povezana, da je rada skupaj in je odprta za druge. V Centru za družine ima tudi razširjena družina veliko priložnosti, da čas na ustvarjalen način preživlja skupaj ter se srečuje z drugimi družinami ali posamezniki.

 

beri dalje

 


Prostovoljci

K dejavnostim, ki se izvajajo v okviru Centra za družine Mirenski Grad in Društva prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote, veliko pripomorejo prostovoljci. 

beri dalje