Choose language:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

Društvo prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote

Vincencijeva zveza dobrote je mednarodna katoliška organizacija. V Sloveniji je bila ustanovljena leta 1876 in je kmalu po koncu druge svetovne vojne po nasilni razpustitvi prenehala delovati. Leta 1994 je ponovno zaživela. Danes deluje kot Društvo prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote. Od leta 2006 ima status humanitarne organizacije.

 

Celostna pomoč brezdomcem

Z našim delom želimo brezdomcem vračati dostojanstvo. Z majhnimi in konkretnimi koraki jim želimo pomagati rasti k polnemu in odgovornemu življenju.

Beri dalje

   

 

 

 

Šola prostovoljstva

Srečaj drugega, najdi sebe! Kot prostovoljec se nam lahko pridružiš v Ljubljani pri delu z brezdomci ali otroki, na Goriškem na Mirenskem Gradu pri delu z otroki in v Novi Gorici pri delu z brezdomci.

Beri dalje 

 

  

  

 

Center za družine

Človek od nekdaj hrepeni po tem, da bi bil sprejet in bi nekomu pripadal. Ustvarjanje ljubečega doma pa je v današnjem času zahtevna naloga. V Centru za družine Mirenski Grad želimo pri tem družini nuditi pomoč in oporo.

Beri dalje 

 
 
 
 
 
 
 
Kratek filmček prikazuje naše delo, druženje, ustvarjanje in pot.
Vabimo vas, da si pogledate, kaj smo skupaj naredili in preživeli v desetih letih.